Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfsburg

Magath: Mandžukić je za nas vrlo važan igrač

'Wolfsburg\'s Mario Mandzukic (L) celebrates with Makoto Hasebe after scoring a goal during their German Bundesliga first division soccer match against TSG Hoffenheim in Sinnsheim May 14, 2011. REUTER
'ALEX DOMANSKI'
15.05.2011.
u 19:09

Izbornik Bilić na bračkim pripremama moći će vidjeti i koliko vrijedi Srđan Lakić, strijelac 23 pogotka u ovoj sezoni

Je li Steve McClaren tako loš trener, a Felix Magath tako dobar? Naime, čovjek koji je prije dvije godine Wolfsburgu donio naslov (tada su blistali Džeko i Grafite) nakon neuspješne epizode sa Schalkeom vratio se u 'vučji brlog', a hrvatski napadač Mario Mandžukić bio mu je čovjek odluke.

U posljednjih sedam utakmica postigao je osam pogodaka, dva presudna u zadnjem kolu koja su za Wolfsburg značila spas. U 24 bundesligaška nastupa prvi je gol zabio upravo sedam kola prije kraja, Littbarski, koji je bio privremeni trener, i posebno Magath prepoznali su našeg napadača, koji je čelnicima Wolfsburga u prvoj sezoni zapravo vratio svih 10,5 milijuna uloženih eura.

Magath je u neformalnom razgovoru otkrio da je Mandžukić jedan od najvažnijih igrača Wolfsburga u novoj sezoni.

Marijevim se golovima u subotu popodne jako razveselio i Srđan Lakić. Naime, prije šest mjeseci potpisao je predugovor s 'vukovima', a jedna od klauzula bila je da neće u Wolfsburg ispadne li klub u drugu ligu. U subotu je Lakić, koji je nosio kapetansku vrpcu Kaiserslauterna, opet bio strijelac. Bilo je suza, ali Lakić je na kraju bio zadovoljan:

– Bila je to sezona puna stresa, ne znam koliko je bilo dobro da se tako rano znalo da sam se dogovorio s Wolfsburgom. Ali, ja sam bio pošten prema poslu i sada sam nagrađen – reći će na kraju Lakić.

Taj dvojac zasigurno je oraspoložio Slavena Bilića uoči sudara s Gruzijom u Splitu. Mandžukić, kojeg je Nane uvijek volio, sada je spreman, a Lakića, kojemu još nije dao pravu priliku, sada barem na bračkim pripremama može isprobati. I vidjeti koliko vrijedi napadač koji je u majici Kaiserslauterna, koji je završio na sedmom mjestu, postigao 16 golova u prvenstvu i još 7 u njemačkom kupu.

Komentara 3

MA
marko53
20:31 15.05.2011.

Naći će Bilić već nekoga umjesto njih.Vjerovatno će Kalinić biti na prvom mjestu.

OB
-obrisani-
21:19 15.05.2011.

Felix Magath kaki... tako je govorio i za Rakitica pa je decka umalo upropastio drzeci ga na klupi...

CU
cupus
23:30 15.05.2011.

ma ne ,kaki, jer je malome trebala klupa da se malo spusti na zemlju. upravo obratno, sa klupe se tek vratio onakav kakav je danas,odlican. mandzo ima ono sto nema ni jedan balkanac ,kad je gusto uvijek je dobar i zabije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije