Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudne metode

Magath kaznio Rakitića sa 10.000 eura zbog kornera!

Ivan Rakitić
AFP
Autor
Ante Buškulić
29.09.2010.
u 11:57

Na poluvremenu utakmice Schalkea i Hannovera trener plavih Felix Magath zamjerio je Raketi i Jonesu što su zamijenili pozicije tijekom izvođenja udarca iz kuta.

Schalkeov trener Felix Magath zbog čudnog je razloga s po 10.000 eura kaznio Ivana Rakitića i Jermainea Jonasa. Njih su dvojica za vrijeme izvođenja udarca iz kuta promijenili pozicije, što je rasrdilo trenera. U poluvremenu ih je pitao zašto su to učinili, Amerikanac se počeo opravdavati, ali ga je Magath prekinuo:

- Ja mislim za vas! Obojica ste kažnjeni sa 10.000 eura od plaće! - grmio je Magath.

Sve se to događalo još 28. kolovoza u susretu 2. kola Bundeslige, u kojoj je Hannover pobijedio sa 2:1. Trenutačno je Schalke 17. na ljestvici sa svega četiri boda.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:42 29.09.2010.

Isto treba napraviti i Slaven Bilić. Javna je tajna da je Ivan Rakitić za vrijeme World Cup utakmice Slovenija:SAD umjesto na sofi pred TV pored ostalih igrača HR repke sjedio za šankom sa nekom zgodnom švicarskom turisticom, sa kojom je na domačem njemačkom pričao o njenim ljepotama te lepotama Berna i Basela umjesto da prati svaki pokret World Cup igrača Roberta Korena, Valtera Birse i Landona Donovana..

CS
Cro-swiss
10:05 30.09.2010.

EUJanez dobar si uvijek imas najbolje komentare svaka ti cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije