Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH KARIJERE

Maestralni Borna Gojo razbio Čeha i ušao u 4. kolo US Opena, sada čeka - Đokovića!

Borna Gojo na US Openu
Foto: Danijel Lijović
1/3
02.09.2023.
u 04:00

U cijelom meču Borna Gojo je skupio samo 12 neprisiljenih pogrešaka, dok je Vesely imao čak 37. Istovremeno Gojo je nanizao čak 36 izravnih poena

Senzacionalni Borna Gojo ostvario je još jednu uvjerljivu pobjedu na US Openu. Svladao je češkog tenisača Jirija Veselyja sa 6:4, 6:3, 6:2 i tako ostvario novi uspjeh karijere jer je ušao u 4. kolo grand slam turnira. 

Gojo je dominirao kroz cijeli meč, iako se Vesely dugo opirao u prvom setu koristeći svoj sjajan servis. Ipak, nije mogao protiv Borne koji je također sjajno servirao (12 aseva, 0 duplih servis pogrešaka i čak 78 posto ubačaja prvog servisa). Vesely je uz svojih 8 aseva imao i ukupno i šest dvostrukih servis pogrešaka, a od početka drugog seta nadalje imao je i u igri više neprisiljenih pogrešaka. 

U cijelom meču Borna Gojo je skupio samo 12 neprisiljenih pogrešaka, dok je Vesely imao čak 37. Istovremeno Gojo je nanizao čak 36 izravnih poena, a Vesely je imao 22 winnera. O Borninoj dominaciji na servisu dovoljno govori podatak da suparniku nije ponudio niti jednu break loptu, a osvajao je čak 91 posto poena nakon ubačenog prvog servisa. 

A sada je šlag na američkoj torti da Borna Gojo čeka sljedećeg suparnika - boljeg iz dvoboja Novak Đoković - Laslo Đere!

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
06:48 02.09.2023.

Gojo je jedan vrlo talentovan teniser,samo jos malo na disciplini proraditi,niko ni je nepobjediv,pa tako ni Djokovic......

Avatar mrIvan
mrIvan
08:26 02.09.2023.

Ajmo Gojo - što te briga što je on Đoković, ti si Gojo!

Avatar babinjak1984
babinjak1984
07:44 02.09.2023.

Nole ima lak posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije