Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele istjerati do kraja

Madridski Real uputio još jednu žalbu nakon što ga je Uefa odbila

\'Real Madrid\'s delegate and former player Chendo (2nd L) fights with Barcelona\'s goalkeeper Victor Valdes (3rd L) during their Champions League semi-final first leg soccer match at Santiago Bernabe
Reuters
06.05.2011.
u 12:45

Nakon što je Uefa odbila protest madridskog Reala zbog ponašanja Barceloninih igrača u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, čelnici kraljevskog kluba odlučili su se na novu žalbu

O novoj Realovoj žalbi Uefina će disciplinska komisija odlučivati 16. svibnja, kada će se raspravljati o ponašanju Josea Mourinha i crvenom kartonu braniča Pepea te utrčavanju na travnjak i bacanju baklji. Još uvijek se očekuje izricanje kazne za Barcelonina rezervnog vratara Josea Manuela Pinta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije