Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVODI SE KRAJU

VIDEO Objavljene nove snimke najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj, pogledajte kako izgleda

Radovi na novom stadionu osječkog prvoligaša na Pampasu u punom su jeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
13.10.2022.
u 18:06

Mészáros je obišao vanjski prsten i unutrašnjost stadiona, pregledao detalje vezane uz unutarnje uređenje, a posebno zadovoljstvo iskazao sadržajima koji će biti namijenjeni klupskoj školi nogometa, posebno terenima za trening i uvjetima za najmlađe igrače.

Lőrinc Mészáros, glavni sponzor NK Osijek, u društvu klupske vrhuške predvođene predsjednikom Ferencom Sakaljem i članovima Uprave Valentinom Koprivnjak i Vladimirom Čoharom, obišao je u četvrtak gradilište stadiona i trening kampa NK Osijek.

Mészáros je obišao vanjski prsten i unutrašnjost stadiona, pregledao detalje vezane uz unutarnje uređenje, a posebno zadovoljstvo iskazao sadržajima koji će biti namijenjeni klupskoj školi nogometa, posebno terenima za trening i uvjetima za najmlađe igrače.

Pampas će primati oko 13 tisuća gledatelja, u blizini će biti i nekoliko nogometnih terena za potrebe seniorske momčadi bijelo-plavih te škole nogometa. Sigurno će biti i novi dom hrvatske reprezentacije gdje će moći ugostiti brojne europske velesile tijekom kvalifikacija i utakmica Lige nacija.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Kajimalima
Kajimalima
18:51 13.10.2022.

A gdje je taj video iz naslova? Ili sam ja ćorav i slabovidan.?

PR
prajdali100
18:34 13.10.2022.

Čestitam ! Biće to lijep,funkcionalan stadion.Ipak, mogli su valjda ići na kapacitet od 20.000 mjesta.P.S ako misle srušiti onaj jad od Maksimira i na njemu napraviti novi stadion za 30.000 gledatelja ,bolje je da ništa ne grade !!! Milijunski Zagreb ne može imati moderan stadion za 50.000 !!!!!! ? Ma što nam rade ti " stručnjaci"!?

DU
Deleted user
18:27 13.10.2022.

A priložene su slike stare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije