Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radio Antena

Lulek u Dinamu tražio Vahu za kampanju "Ma miči mi se s puta!"

Vahid Halilhodzic
Ozren Maršić
13.05.2011.
u 17:06

Poznati voditelj i "podvaljivač" s Radija Antene Milivoj Lulek nazvao je Dinamo u ulozi predstavnika udruge protiv mobinga kako bi Vaha postao njihovo zaštitno lice kampanje "Ma miči mi se s puta"

Osoba s druge strane bila je malo zbunjena. Lulek je upitao je li Vahid Halilhodžić i dalje Dinamov trener, na što je dobio potvrdan odgovor. No nije ga dobio na telefon.

Predstavnik udruge protiv mobinga najavio je da će ponovo nazvati Dinamo kada izaberu novog trenera da ga uključe u kampanju "Ma miči mi se s puta!"

Kako je to zvučalo uživo poslušajte na ovom linku.

Komentara 2

IV
ivanhorvat2001
04:46 14.05.2011.

kakvo je ovo govno

GU
Gustavo
16:43 19.05.2011.

Mamić-i mi se s puta. hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije