Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO PROĐE - PROĐE

Luki Modriću zazvonio je telefon. Uslijedila je nevjerojatna ponudu kakvu sigurno nije očekivao

Spanish Super Cup - Real Madrid Training
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/4
12.01.2023.
u 11:13

Turski Sporx navodi da je su Özkaya i Modrić telefonski razgovarali te da mu je predsjednik Eyüpspora predstavio projekt kluba iz Istanbula.

Eyüpspor je turski drugoligaš koji je trenutačno vodeća momčad lige s velikom ambicijom da uđe među elitu. Tamo igraju neki od iskusnih igrača poput bivše zvijezde Liverpoola Ryana Babela, a predsjednik Murat Özkaya želi još pojačati momčad. Stoga je uzeo telefon i nazvao Luku Modrića.

Turski Sporx navodi da je su Özkaya i Modrić telefonski razgovarali te da mu je predsjednik predstavio projekt kluba iz Istanbula. Pitao ga je i što misli o dolasku u Tursku te igranju za Eyüpspor. Hrvatski kapetan na to mu se zahvalio te objasnio da nije razmišljao o transferima.

Modrić ima 37 godina, a ugovor s Realom mu traje do kraja sezone. No, prema pisanju španjolskih medija, očekuje se da će Real napraviti iznimku i veteranu ponuditi još godinu dana suradnje.

Luka je već nekoliko puta ponovio da mu je želja umiroviti se u dresu Reala i zbog toga je odbijao sve unosne ponude iz američkog MLS-a i Saudijske Arabije. Španjolci tvrde kako je već ranije odlučio da će postati trener po završetku karijere, ideja mu je upisati nogometnu akademiju i dobiti trenersku licenciju, a njegov dugoročni plan jest postati trener nakon određenog vremena jest zasjesti na klupu europskog i španjolskog prvaka. 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Berri
15:49 12.01.2023.

Hajduk je poslao ponudu Baleu da zamrzne mirovinu i dođe pomoći. Bale je gentelmanski zahvalio na ponudi i obećao doći na polufinale Kupa Hrvatske.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:28 12.01.2023.

Luki Modriću zazvonio je telefon. Uslijedila je nevjerojatna domoljubna balkanska ponudu iz NK Hrvatski Dragovoljac kakvu sigurno nije očekivao ali njegova majka druka da prihvati domoljubmu ponudi iz FK Radnicki Nis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije