Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKETU SVI HVALE

Luka više nije sam: 'Rakitić je sinonim za hrvatski nogomet'

Ivan Rakitić
Press Association/PIXSELL
06.01.2014.
u 15:42

- On može igrati na bilo kojoj poziciji u sredini. Sevilla je šesta zahvaljući njemu. Ima viziju, sjajno barata loptom te je jednako dobar s obje nove. Zato ne čudi što ga želi velikan kao PSG - piše Marca o Rakitiću.

Ivan Rakitić protiv Getafea odigrao još jednu odličnu utakmicu u dresu Seville, a dobar nastup okrunio je golom za konačnih 3:0. Bio je to već osmi gol hrvatskog veznjaka u 16 nastupa ove sezone. To nije promaklo ni novinarima Marce koji su Raketu silno nahvalili.

- Rakitić zabija svaku drugu utakmicu i očito je pun samopouzdanja. Svaki put kada se spominjao hrvatski nogomet u Španjolskoj sinonim je bio Luka Modrić, međutim to više nije tako. Od sada će svi reći da je Hrvatska Modrić i Rakitić.

Sevilla je loše krenula u sezone, ali je ponajviše zahvaljujući dobrim igrama hrvatskog veznjaka stigla do šestog mjesta Primere. Raketa je četvrti najkorisniji igrač lige, odmah iza Cristiana Ronalda, Cesca Fabregasa i Diega Coste.

- On može igrati na bilo kojoj poziciji u sredini. Sevilla je šesta zahvaljući njemu. Ima viziju, sjajno barata loptom te je jednako dobar s obje nove. Zato ne čudi što ga želi velikan kao PSG - zaključuje Marca.

>> Rakitić u sjajnoj formi: Zabio Getafeu u pobjedi Seville

Ključne riječi

Komentara 4

BO
bojnik
16:38 06.01.2014.

Nije Luka ni dosad bio sam. Tu je i Mandzo.

CA
canajisraM
17:54 06.01.2014.

Fantastican vezni red Modric, Rakitic,Kovacic.... Jos samo da prorade Kranjcar i Perisic . Stvarno mi je zao sto je Sammir sve zabrljao ,imali bi najbolji vezni red na SP.

01
010308
19:46 06.01.2014.

Bi ali bez sammira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije