Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte sve poteze!

Modrić: Hvala navijačima na dočeku, ali jedan igrač ne može sve popraviti

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
10.03.2015.
u 23:32

- Želio bih zahvaliti navijačima na dočeku, cijenim svu ljubav koju sam dobio od prvoga dana.

Luka Modrić napokon se vratio nakon duge ozljede, iako taj povratak neće pamtiti po dobrom. Njegov Real na Santiago Bernabeuu izgubio je od Schalkea 3:4 i ponovno nije izgledao dobro.

- Nije bilo dobro, to moramo priznati. No, najvažnije je da smo prošli dalje. Ne želim sada tražiti razloge loše igre, ali znam da to moramo što prije popraviti, rekao je Luka i osvrnuo se na svoj nastup.

- Bilo je jako teško razdoblje, nedostajale su mi utakmice. Danas sam bio uzbuđen kao kada sam prvi puta zaigrao za Real. Želio bih dodati da jedan igrač ne može sve popraviti, moramo igrati kao momčad i nadam se da ćemo to što prije učiniti.

Luka je dočekan ovacijama prilikom ulaska u igru, vidjelo se koliko znači Realu.

- Želio bih zahvaliti navijačima na dočeku, cijenim svu ljubav koju sam dobio od prvoga dana.

>>Sportska nepravda u Madridu, Schalke ispao iz Lige prvaka!

Komentara 7

Avatar Pablo 69
Pablo 69
07:58 11.03.2015.

Luka kao da nije bio ozlijeden. Odma se uklopio u igru i igraci su ga trazili. Zanimljiva je stvar da je Luka skrivio gol a da je kasnije ipak dobio aplauz nakon dobri poteza. Jednostavno je uzitak gledat njegove poteze. Sretno majstore!

IS
istri
23:49 10.03.2015.

on je najbolji u realu steta sto nisu svi kao on. mozda bolje da je jedini koji znaci nesto inace nebi bilo interesantno u nogometu u svjetu posto bar jedno desetljece real bi bez konkurenata uvjet on bijo Kralj nogometa.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:00 11.03.2015.

Dobar si bio, kad si ti usao Real je poceo da lici sam na sebe. Obrana je bila losa a ni Casilas nije bio nesto koncentriran. Samo naprijed Luka, biti ce to sve dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije