Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIMENI LJUBIMCI

Pogledajte što voze hrvatske i svjetske nogometne zvijezde

Mario Mandžukić
Foto: Tino Juric/PIXSELL
30.04.2015.
u 15:59

Luka Modrić, kao i svi igrači Real Madrida, vozi sponzorski Audi. Riječ je o luksuznom terencu Q7 3.0 TDI čija je cijena oko 600 tisuća.

Nogometaši su poznati kao ljubitelji automobila, a kad su u pitanju "limeni ljubimci" tad se ne štedi. Nisu od toga imuni ni hrvatski nogometni reprezentativci, koji nerijetko troše po nekoliko milijuna kuna samo na kupnju automobila, piše Goal.com. A gdje je još njihovo održavanje...

Luka Modrić, kao i svi igrači Real Madrida, vozi sponzorski Audi. Riječ je o luksuznom terencu Q7 3.0 TDI čija je cijena oko 600 tisuća. Vedran Ćorluka pak voli luksuzne i brze primjerke. Posjeduje Porsche Panameru vrijednu nešto više od milijun kuna, ali i prestižni Ferrarijev model California vrijedan oko dva milijuna kuna.

Ivan Perišić igra u njemačkom Wolfsburgu. Istoimeni grad je sjedište Volkswagena koji je i vlasnik kluba. Stoga nije čudno da Perišić vozi luksuzni obiteljski terenac VW Touareg vrijedan oko 600 tisuća kuna.

>> A što voze Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i brojne druge zvijezde pogledajte na Goal.com

>> FOTO Nogometaši Werdera provozali novi Golf VII.

Komentara 21

Avatar xvalentinox
xvalentinox
18:16 30.04.2015.

neka voze sto zele,oni su taj novac zaradili pa mogu raditi i kupovati sto zele,uostalom taj novac sto kupe auto i tako otpisu od poreza tako da bi bili luda kad nebi vozili takve aute.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
16:28 30.04.2015.

mi se vraćamo tisućama godina u nazad kada mozak nije vrijedio ništa već je bilo bitna brzina i snaga kao u divljih životinja

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
20:00 30.04.2015.

hrvatski jal..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije