Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skuplji i od Xavija

Luka Modrić postao deveti najvrjedniji igrač na svijetu!

'Luka Modric, Tottenham Hotspur Photo: Press Association/Pixsell'
'Stephen PondPress Association/Pi'
11.07.2012.
u 18:54

– Pustit ćemo Luku Modrića, samo čekamo najbolju ponudu – priznaju u Tottenhamu

Dok traje natezanje oko Modrićeva transfera u madridski Real, našem je reprezentativcu na Transfermarktu dodatno porasla cijena i sad vrijedi vrtoglavih 46 milijuna eura!

To ga trenutačno čini devetim najskupljim igračem svijeta! Skuplji je od, primjerice, Özila, Xavija, Riberyja, Gomeza... Zanimljiv je i podatak da bi u Realu bio drugi najskuplji igrač, odmah iza nedodirljivog C. Ronalda, dok bi od Khedire, izravnog konkurenta za prvu momčad, bio skuplji čak 26 milijuna eura.

A da će Modrić biti prodan, na konferenciji je potvrdio novi trener Tottenhama Andre Villas-Boas.

– Dođe li ponuda koja će zadovoljiti obje strane, pustit ćemo ga. Poštujemo njegove ambicije i želju da igra u boljem klubu – priznao je Villas-Boas.

Komentara 14

CA
capronza
20:07 11.07.2012.

Sve su to samo zelje, jos nije prodan, pricekajmo jos malo.

GU
Gumba017
21:03 11.07.2012.

Luka je dobio vise novinskog prostora od Elvisa/The Beatlesa i Majke Tereze zajedno. Zelim da zaigra izvrsno i s ucinkom, pa da ova medijska histerija nije bila ni za sto.

DU
Deleted user
19:43 11.07.2012.

nazalost Khedira,özi,(Reala),Xavi (Barca),Riberi,Gomez (Bayern),a dalice nas Luka ikad zaigrati u tao velikim klubovima ikada,bez obzira na cjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije