Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE PA NE IDE

Luka Modrić na udaru u Španjolskoj: 'Već dugo nije odigrao tako lošu utakmicu!'

Reuters
04.10.2021.
u 11:53

- Najviše je patio u obrambenim zadacima. Najlošija Modrićeva partija ove sezone, zamijenjen je u drugom dijelu.

Real Madrid prolazi krizu i zabilježio je novi poraz, ovaj put prvenstveni kod Espanyola (1:2), a posebno brine što stvari ne idu od ruke ni Luki Modriću.

Nakon Sheriffa u Ligi prvaka, koji je iznenađujuće pobijedio 2:1 na Santiago Bernabeuu, ovo je bio također neugodan šok. Ujedno i prvi poraz u prvenstvu, ali lampica za alarm još se ne mora paliti iz razloga što prvo mjesto nije izgubljeno, kraljevi ga drže sa 17 bodova ispred aktualnog prvaka Atletica, koji ima isto toliko.

>>> Ispred Luke Modrića samo je Davor Šuker

Ono što treba brinuti navijače Reala i posebno hrvatske nogometne reprezentacije, jest činjenica da pod Carlom Ancelottijem Luka Modrić ne pruža predstave na kakve smo svi navikli. Španjolski mediji to su secirali podosta žestoko.

- Već dugo nije odigrao tako lošu utakmicu. Najviše je patio u obrambenim zadacima u prvom poluvremenu jer je Espanyolov vezni red bio puno bolji. Najlošija Modrićeva partija ove sezone, zamijenjen je u drugom dijelu - naveo je španjolski AS.

I prema ocjenama je kapetan vatrenih bio najlošiji na terenu, uz Nacha. Stoga, odlična je vijest što slijedi reprezentativna pauza pa će Real i Modrić, ali i ostali, imati vremena "doći k sebi". Ako ne dođu, bit će opasno jer slijedi Šahtar u gostima pa Barcelona, koja iako djeluje neprepoznatljivo, kod kuće će biti opasna i također tražiti iskupljenje za ono što pruža posljednjih tjedana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 3

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:05 04.10.2021.

Pa kak sad?! Pa jučer ste pisali:" 'Do beskonačnosti' Luka Modrić je neuništiv, ovo je dokaz koliko ga u Španjolskoj cijene"...

Avatar Agramer000
Agramer000
12:34 04.10.2021.

Luka je kralj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije