Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Novo priznanje za Modrića! Još jedan dokaz da je maestralan igrač

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.01.2018.
u 17:43

Modriću u najboljoj momčadi svijeta društvo rade tri sugirača iz Reala - Marcelo, Ramos i Ronaldo.

Luka Modrić dobio je još jedno veliko priznanje, ugledni francuski L'Equipe izabrao ga je u idealnu momčad svijeta za 2017. godinu.

Modriću je protekla godina bila iznimno uspješna jer je s Realom osvojio Ligu prvaka, La Ligu, španjolski i europski superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo, a s Hrvatskom izborio nastup na SP-u.

Modriću u najboljoj momčadi svijeta društvo rade tri suigrača iz Reala - Marcelo, Ramos i Ronaldo.

Idealna momčad svijeta prema L'Equipeu:

Buffon - Dani Alves, Mats Hummels, Sergio Ramos, Marcelo - N'Golo Kante, Luka Modrić – Lionel Messi, Neymar – Edinson Cavani, Cristiano Ronaldo

Komentara 14

Avatar evgenij
evgenij
19:18 02.01.2018.

Bravo Luka!!!

DS
dsprajc
19:35 02.01.2018.

Struxx-u! Pišem s adrese moje supruge. Ja sam, npr, 1972.g. doživio prometnu nesreću -udario sam pješaka. Sudski proces je završio 1985.g, nakon 13 god. U međuvremenu sam završio fakultet, odslužio vojsku (JNA), oženio se, dobio dvoje djece i promjenio tri posla. Na zadnjoj raspravi na sudu, sudac me pitao koliko je metara pješak bio udaljen od mog vozila kada sam ga ugledao(!!!???). Kada sam rekao cca 15 m, sudac mi je rekao kako sam u zapisniku policiji,na mjstu nesreće rekao da je udaljenost bila 18 m. Pitam svakog od vas bili se nakon 13 godina i toliko događaja i promjena u svakom od vaših života, mogli sjetiti takvih pojedinosti. E pa se tako, ni poštovani g. Luka Modrić, sasvim nornalno nije mogao sjetiti detalja koji su se događali pred desetak godina jer je i on doživio hrpu krucijalnih promjena koje su ga doveli tamogdje je sada. Stoga ne budite zavisni i jalni zato što je g. Modrić, svojim mukotrpnim, krvavim radom i mnogobrojnim odricanjima postigao da za njega zna cijeli svijet i uvrštava ga u red velemajstora koji su nogomet stvorili najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Umjesto da budete ponosni što je Hrvat, vi bi ga najrađe, zbog nesposobnosti suda, zgazili i bacili u blato. Sram vas bilo!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
20:14 02.01.2018.

Njegva postignuća ne trebaju čudit nikog normalnog, bolje reć pohvale i nagrade u njegvom slučaju su već pomalo uobičajena stvar. Luka majstore, čestitke od srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije