Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Luka Modrić kandidat za najboljeg nogometaša u Engleskoj

'Manchester United\'s Darren Fletcher (left) chases Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (right). Photo: Press Association/Pixsell'
'Sean DempseyPress Association/Pi'
25.01.2011.
u 16:40

Vijest da Luka Modrić konkurira za najboljeg igrača u Engleskoj i nije nekakvo iznenađenje.

No sada je i službeno potvrđeno da je Tottenhamov veznjak u najužoj konkurenciji izbora Udruženja nogometaša Engleske i Walesa (PFA).

"Užitak je gledati vještinu kojom Modrić kontrolira loptu, tehniku i mogućnost da pod pritiskom dobro doda loptu. Za njega ima mjesta u svakoj europskoj momčadi", kaže se, uz ostalo, u objašnjenju na službenoj internetskoj stranici spomenute udruge.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
17:09 25.01.2011.

Ma zamsli molim te, a ovdje nas kojekakvi \"stručnjaci\" redovito uvjeravaju kak on nema pojma !!! Naprijed majstore i kak se ono veli - u malim se bočicama čuva...

SA
santos008
18:55 25.01.2011.

Daleko je 1.April.

TO
Tot
17:03 25.01.2011.

ni vrag i šta će sad ovi ljubitelji nike kremšnite....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije