Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCJENE NOGOMETAŠIMA
Povratak na članak

Kako su igrali? Svi su bili odlični, ali je jedan Hrvat maestralan

Luka Modrić odigrao je još jednu senzacionalnu utakmicu. Zbog toga smo mu dali čistu desetku.

Komentari 3

PP
plavac plavi
14:31 10.11.2017.

Luka velemajstore!!

VL
RO
rokoxy1
23:57 10.11.2017.

Za mene najbolji , Luka brz i konkretan einz A Rakitic doktor pregleda i uvijek smirivo i odigravo ,super kontrola lopte i pregled . Kalinic vrlo dobar Vrsaljko odlican uz malu gresku kod gola respekt za motivranost i angaziranost.ide uvijekek do kraja . Kramaric na pravom mjestu u pravo vrijeme Perisic odlican, malo sebican a i ostali su odigrali odlicno kao Strinic ,Lovren, i drugi Odlicno Pohvale momci !

VL
Avatar babas
babas
01:14 11.11.2017.

Gotovo svi su bili odlični,dao sam glas Kaliniću,ali svakako je Modrić naš najbolji i najvažniji igrač,a istakao bih i jučer fantastičnog Vrsaljka koji je odigrao daleko najbolju utakmicu za reprezentaciju dosad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.