Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaposlenik mjeseca

'Luka je uzoran, ne stvara probleme i odličan je na terenu'!

Luka Modrić
Foto: Screenshot/Marca
09.01.2014.
u 11:36

"Modrićeva važnost u Realu i dalje raste. Hrvat je postao jedan od najstandardnijih igrača ove sezone"

Luka Modrić napokon dobiva priznanja koja zaslužuje. Odlične igre za madridski Real "kupile" su navijače, trenere, medije i njegove suigrače, a svakodnevno stižu nove pohvale.

U tome prednjači Marca, upravo onaj list koji ga je prije godinu dana proglasio najgorim pojačanjem.

Luki je danas posvećen Marcin članak u kojem su ga nazvali zaposlenikom mjeseca, a tekst je pun pohvala na njegov račun.

"Modrićeva važnost u Realu i dalje raste. Hrvat je postao jedan od najstandardnijih igrača ove sezone. Kada je Ancelotti došao u klub, rekao je da nitko neće preuzeti Modrićevu poziciju u momčadi, a to se pokazalo točnim. Hrvatski veznjak nije samo popularan zbog ponašanja na terenu, nego i izvan njega. U Madrid je stigao prije godinu i pol, i nikada nije uzrokovao neki problem ili pokazao znak lošeg ponašanja. Čak ni kada se kod Mourinha borio za prvu postavu, čak ni onda kada ga je Ancelotti protiv Atletica ostavio na klupi bez razloga. Modrić nije dao ni jedan jedini neprimjeren komentar. Osim toga, Modrić do sada nije imao ni jednu ozbiljniju ozljedu, a uz sve to Luka vodi uzoran život, profesionalno i privatno, sa suprugom i dvoje djece", piše Marca.

U tekstu se navodi da i na terenu preuzima odgovornost, ne skriva se i traži lopte, a Real igra sve bolje. Isto tako, autor tvrdi da je Ancelotti svjestan njegovih kvaliteta, ali da se ne zadovoljava dobrim Modrićem, nego od njega želi još i više jer smatra da može napredovati jer je silno talentiran.

"Modrić donosi ravnotežu u momčadi, poveznica je između obrane i napada. Radi upravo ono što Ancelotti želi od veznjaka".

>>Marca: Modrić igrač utakmice, nije čudo da ga Bernabeu obožava!

Komentara 3

IV
ivicadva
14:20 09.01.2014.

Svaka čast majstore!

Avatar Topgen
Topgen
14:37 09.01.2014.

Da ima malo "brezobrazluka" a la Ibra , bio bi daleko bolji.

BA
banijash
17:22 09.01.2014.

Kad se Modrica ovako hvali znaci da je uspio dobro dodat jednu loptu.. -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije