Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Özilu prednost

Luka ispao iz udarnih 11: Protiv Seville počinje na klupi

Luka Modrić (1)
Reuters
14.09.2012.
u 13:22

Tijekom reprezentativnih akcija Mourinhu su se više svidjela tri Özilova pogodka nego Modrićeva igra

Uoči gostovanja Reala kod Seville španjolski AS donosi vijest da će Luka Modrić utakmicu početi na klupi. Prednost će dobiti glavni konkurent za poziciju u sredini terena Mesut Özil. Obojica su odradila po dvije kvalifikacijske utakmice za svoje reprezentacije, Özil za Njemačku, a Luka za Hrvatsku, no Nijemac je zabio tri od pet golova Elfa i očito se tako omilio Mourinhu.

Tako će na gostovanju kod Rakitića Modrić svoju priliku čekati s klupe, a debitirati bi trebao Michael Essien koji je u Realu na posudbi iz Chelseaja.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
18:40 14.09.2012.

Budimo jednom iskreni i realni ..Modrić je meni drag i simpatičan momak i apsolutan profesionalac ali on neće uspjeti u Realu!Živi bili pa vidjeli! A što se tiče Oezila to je nogometaš ni riba ni meso..svileni je preblaga riječ za njega!Isticati da je protiv Farskih poluamatera i ribara zabio dva gola je čista uvreda za nogomet !Usporedba Oezil -Modrić blaga prevaga za Modrića zbog veće borbenosti!

SE
serđo
18:46 14.09.2012.

ćirile, jesi ti ikada čuo za seriju kapelski kresovi? eto, siguran sam da nisi to gledao jer ne voliš partizanske serije, ali te to ipak ne spriječava da znaš za kapelu, veliku i malu. (velika je ona gdje tunel mala kapela, a koji je debil čačić u prvom mandatu tako nazvao iako je promijenjena trasa po kojoj je autoput prvo trebao ići preko male kapele, tamo ponad stražbenice, kite, pa kroz gacko polje. no, ništa ne čudi od čovjeka koji je izgubio saborski mandat jer je zaboravio odjaviti prebivalište u roku 7 dana, hi hi).

OB
-obrisani-
18:38 14.09.2012.

Na niske si grane spao kada gubiš dane gledajući turske serije... - 14.09.2012. u 18:23h serđo je napisao/la: ezel je turska serija, to je stilska figura, ćirile stipso.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije