Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NA ISTOJ STRANI

Luka Dončić se pomirio s majkom? Jedna fotografija iz dvorane otkrila je sve i pobrala brdo lajkova

Screenshot: Instagram
02.04.2024.
u 13:10

Fotografija Dončićeve majke iz dvorane u Houstonu u kratkom je vremenu prikupila brdo lajkova, a ne treba dvojiti u to da će ga podržavati i u nastavku karijere

Slovenski košarkaš Luka Dončić ne prestaje iz noći u noć oduševljavati pratitelje NBA lige. Sinoć je u pobjedi nad Houston Rocketsima (125:107) upisao nevjerojatnih 47 poena za svoje Dallas Maverickse. Tko zna, možda je jedan od ključnih razloga za tako dobru Dončićevu predstavu bilo i prisutstvo njegove majke u dvorani Toyota Center u Houstonu.

Poznato je da Dončić i njegova majka Miriam Poterbin nisu bili u najboljim odnosima. Naime, Dončićeva majka prenijela je svojedobno dio prava na upravljanje brendom Luke Dončića na svog bivšeg partnera Borisa Požegu, zvanog Piksi. 

Srpski biznismen tako je od Miriam Poterbin dobio čak 40 posto tvrtke koja se bavila Lukom Dončićem, njegovim likom i djelom. Požega je ubrzo nakon toga pokrao Miriam i obitelj Dončić te nestao s novcem. Slovenski košarkaš tada je tužio svoju majku i tražio da on sam preuzme brend kojeg je Miriam Poterbin osmislila dok je Luka još bio maloljetan. Dončić je kasnije povukao tužbu, a sada je vidljivo i da su izgladili odnose.

Fotografija Dončićeve majke iz dvorane u Houstonu u kratkom je vremenu prikupila brdo lajkova, a ne treba dvojiti u to da će ga podržavati i u nastavku karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
15:42 02.04.2024.

Vidi li mu Trump mamu, poslaće Melaniju da tješi onog brku iz pašaluka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije