Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Fajteri'

Ludo slavlje! Pogledajte kako su dinamovci 'zapalili' Bruxelles

Dinamo pobijedio Anderlecht
Foto: GNK Dinamo/Facebook
1/3
04.10.2018.
u 21:49

Igrači su bili odlično raspoloženi, a Dinamov kapetan Arijan Ademi istaknuo je veliku borbenost cijele momčadi

Plavi će gostovanje u Bruxellesu još dugo pamtiti. Napokon je Dinamo povezao dvije pobjede na startu skupne faze natjecanja u europskim natjecanjima.

U 2. kolu Europske lige momčad Nenada Bjelice nadjačala je Anderlecht s 2:0, a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Pogledajte kako su dinamovci u svlačionici proslavili veliku pobjedu...

Igrači su bili odlično raspoloženi, a Dinamov kapetan Arijan Ademi istaknuo je veliku borbenost cijele momčadi.

- Nisam znao da smo toliko bili uvjerljivi po statistici, ali na terenu se osjetilo da smo dobri. Bili smo pravi, krenuli fajterski od prve minute i pokazali kako smo prava europska momčad - rekao je Ademi i dodao: 

- Ostvarili smo cilj i odigrali odličnu utakmicu. Pokazali smo gard kakav Dinamo treba imati. Imali smo nekoliko prilika, mogli smo dati još koji gol. Hvala navijačima na podršci.

Dinamo pobijedio Anderlecht
1/8
Ključne riječi

Komentara 8

MA
Majur
21:59 04.10.2018.

Bravo dečki,bravo Dinamo!!!!

ZA
zazidje
21:57 04.10.2018.

Tako se igra,, tako se bori,, tako se voli Dinamo,, svaka čast dečki,, a posebno treneru,, ujedinio je ekipu isto kao i Dalić reprezentaciju

Avatar Admin je očajni šupak
Admin je očajni šupak
22:22 04.10.2018.

Bravo dečki !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije