Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometna nada

Ludbreški Messi – pionir Mladosti zabio 22 gola u jednoj utakmici

matija golubić
Dragutin Kliček/eVarazdin.hr
20.09.2012.
u 09:55

Matiji Golubiću prijatelji nisu vjerovali kad im se pohvalio. Njegova Mladost pobijedila je Dinamo sa 30:0

Nova nogometna nada pojavila se u Mladosti iz Svetog Petra pokraj Ludbrega. Matija Golubić, mladić kojeg su već prozvali "ludbreški Messi", uspio je zabiti čak 22 gola u jednoj utakmici, piše Varaždinski tjednik.

Ono za što je Lionelu Messiju bilo potrebno pola sezone, Matija je postigao u samo jednoj utakmici pionirske lige NS Ludbreg između Mladosti i Dinama iz Apatije, koja je završila rezultatom 30:0. Zanimljivo je da je sudac utakmice prestao pisati strijelce i rezultat nakon 22:0 jer mjesta više nije bilo, a Matija je dotad zabio 16 golova. Ostatak je pobrojio sam, uz pomoć gledatelja i trenera.

Riječ je o toliko nevjerojatnom broju golova da mu ni prijatelji nisu vjerovali kad im se pohvalio.

– Prvo su mislili da ih muljam, jednostavno mi nisu vjerovali, a kada sam ih donekle uspio uvjeriti, bili su u čudu – kaže Matija koji je sve pogotke postigao iz igre. Učenik Elektrostrojarske škole u Varaždinu želio bi igrati za Podravinu, no tada bi, kaže, morao poraditi na sebi, poboljšati preciznosti dodavanja i manje driblati.

– U nekim segmentima sam dobar, no treba mukotrpno trenirati – rekao je Matija. Unatoč uspjehu u dresu Mladosti, planira se vratiti u svoj bivši klub Slogu iz Slokovca, gdje je počeo karijeru.

– Sloga se natječe u varaždinskoj Prvoj županijskoj ligi pa bih tamo sigurno mogao napredovati – uvjeren je Matija.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije