Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RK Croatia osiguranje

Lubej nije ispunio očekivanja pa će otići

Celje - CO Zagreb
Antonio Bronić
16.12.2009.
u 15:00

Čeka se EHF-ova odluka o kazni Franku Lokeu. O njoj će ovisiti postava pivota u proljeće, siguran je samo Marino Marić .

Rukometaši Croatia osiguranja danas su prigodnim ručkom završili prvi dio sezone. Većina će ih imati tek kratak odmor jer je od 17 igrača čak 13 reprezentativaca. Tako će se 8. siječnja na prvu prozivku trenerima Senjaninu Maglajliji i Mirku Bašiću javiti samo trojica: Mirza Džomba, Denis Špoljarić i Luka Bumbak, uz oporavljenike Zlatka Horvata i Josipa Valčića. Zato će zagrebaši u tom razdoblju priprema povući devetoricu svojih igrača koji su na posudbi.

Treneri žele da se momčad osnaži kvalitetnim obrambenim igračem koji bi zadovoljio i u napadačkoj ulozi. U klubu su nezadovoljni učinkom slovenskog reprezentativnog kružnog napadača Zorana Lubeja i on će napustiti Zagreb. Cilj je u proljeće osvojiti drugo mjesto u Ligi prvaka, zadovoljilo bi i treće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije