Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJU NA KLUPI?

Löw ostaje i nakon Brazila, Mihajlović ima podršku saveza

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
18.10.2013.
u 20:33

Srbija nije izborila nastup na SP-u u Brazilu, što predsjednika NSS-a Tomislava Karadžića očito nije previše razočaralo. Bez obzira na neuspjeh, još je jednom dao punu potporu izborniku Siniši Mihajloviću.

Njemački izbornik Joachim Löw (53) vodit će reprezentaciju do 2016. godine. Löw je na klupi Njemačke od 2006. kada je dužnost preuzeo od Jürgena Klinsmanna, a od tada je izborio 68 pobjeda i 16 remija te izgubio 15 utakmica. U stotoj utakmici vodit će Njemačku 15. studenoga u Milanu protiv Italije.

Srbija nije izborila nastup na SP-u u Brazilu, što predsjednika NSS-a Tomislava Karadžića očito nije previše razočaralo.

Bez obzira na neuspjeh, još je jednom dao punu potporu izborniku Siniši Mihajloviću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije