Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog Balotellija

Lovrenu i društvu najradije bi zabranili korištenje društvenih mreža

dejan lovren
Press Association/PIXSELL
07.12.2014.
u 18:48

- Kad bismo imali izbor, igračima ne bismo dopustili društvene mreže, jer one su problem. Mi jedino možemo educirati igrače oko toga

Mario Balotelli prije nekoliko dana na Instagramu je objavio fotografiju i komentar koji su trebali poslati antirasističku poruku, no na kraju su ga optužili za rasizam i antisemitizam. Zbog toga se našao pod istragom FA saveza, a izvršni direktor Liverpoola Ian Ayre zbog toga bi najradije igračima zabranio korištenje društvenih mreža.

- Kad bismo imali izbor, igračima ne bismo dopustili društvene mreže, jer one su problem. Mi jedino možemo educirati igrače oko toga, ali opet sve ostaje na njima i što će oni tamo objavljivati. Još uvijek nismo došli do točke gdje ćemo zabraniti igračima društvene mreže, ali možemo početi s kažnjavanjem, rekao je Ayre.

>>Balotelli opet u problemima: Htio ispasti smiješan, a uvrijedio Židove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije