Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpool
Povratak na članak

Lovrenova potresna ispovijest: Oko mene su se događale grozne stvari i ja sam mogao poginuti

Razumijem da svi žele zaštititi sebe i svoje obitelji, ali tu pričamo također o ljudima koji su izgubili svoje domove. Nije njihova krivica što su ostali bez domova, pa oni se bore kako bi zaštitili svoju djecu. Svatko želi bolju budućnost za svoju djecu, tako i izbjeglice. Prošao sam kroz takvu kalvariju, znam kroz što sada prolaze mnoge obitelji. Ljudima treba dati priliku, a onda lako možete vidjeti tko su dobri ljudi, a tko nisu - kaže Lovren

Komentari 5

DU
Deleted user
12:18 09.02.2017.

I opet ni riječi o tome zbog koga je to morao bjezati. Mozda su vanzemaljci dosli pa ga protjerali.

VL
AB
abcdefghij
10:01 09.02.2017.

Bravo Lovren. Tako se djeca odgajaju i o izbjeglicama se negovori ruzno. Tako prica jedan iskusan muskarac. Nitko od nas nezna sta mu se moze desiti. I Hrvati i Sirijci dolaze u Njemacku. Imali razlike medju njima? Nema jer i jedni i drugi dolaze radi boljega zivota a Sirijci bjeze jos pred ratom kao i sta su nasi ljudi pred ratom bjezali. Pozdrav svima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.