Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadio Engleze

Lovren: Southampton uskoro može izboriti Ligu prvaka

Dejan Lovren
Davor Puklavec/Pixsell
22.08.2013.
u 19:14

– Engleski navijači vole nogomet. Posjeduju strast. U Francuskoj nije tako

Dejan Lovren jedno je od velikih ovoljetnih pojačanja Southamptona. U debiju je impresionirao engleske medije, a u najnovijem intervjuu ih je iznenadio. Naime, otkrio je da vjeruje da njegov klub uskoro može dohvatiti i Ligu prvaka.

– Cilj nam je ove sezone plasirati se u gornju polovicu ljestvice. Svaki od nas smatra da ćemo za dvije sezone biti sposobni izboriti Ligu prvaka. Naravno da je izazov golem, ali ništa nije nemoguće. Southampton je veliki klub. Vidim to po organiziranosti koja vlada, koncentraciji na detalje. Znam što govorim: radimo sve poput velikih klubova – rekao je Lovren te usporedio Englesku i Francusku.

– Engleski navijači vole nogomet. Posjeduju strast. U Francuskoj nije tako. Zato je igrati u Engleskoj doista nešto posebno.

>>Sarkastični Lovren: Neka sad opet mene okrive za poraz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije