Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dejan u akciji

Lovren odradio prvi trening s Liverpoolom i predstavio se navijačima

Dejan Lovren
Foto: Twitter
08.08.2014.
u 18:42

Brendan Rodgers u Lovrenu vidi pouzdanog braniča, od kojeg očekuje da bude vođa posljednje linije. Stoga će ga već u nedjelju 'gurnuti u vatru' u prijateljskom susretu protiv dortmundske Borussije

Krajem srpnja Dejan Lovren potpisao je za Liverpool, a tek je danas sudjelovao na prvom treningu sa svojom novom momčadi. Hrvatski reprezentativac nije putovao u SAD na prvi dio priprema 'redsa' zbog problema s vizom, tako da mu je preostalo malo vremena za uigravanje sa suigračima.

Brendan Rodgers u Lovrenu vidi pouzdanog braniča, od kojeg očekuje da bude vođa posljednje linije. Stoga će ga već u nedjelju 'gurnuti u vatru' u prijateljskom susretu protiv dortmundske Borussije. 

Lovren, koji će u Liverpoolu nositi dres s brojem šest, tako se u petak i predstavio publici jer trening na Anfieldu bio je otvoren za javnost. Vjerujemo kako će hrvatski nogometaš ubrzo postati i miljenik navijača...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije