Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOŽIO SE S IZBORNIKOM

Lovren o reprezentaciji: 'Mladi nas ne respektiraju... Sve smo im rekli u lice'

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.04.2021.
u 13:34

Kad smo mi kao mlađi dolazili u reprezentaciju, ginuli smo na svakom treningu samo da uđemo u postavu.

Hrvatska je u prve tri odigrane utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru ostvarila dvije pobjede i poraz, a mišljenje o ostvarenih šest bodova i općenitom dojmu imao je Dejan Lovren.

 

Složio se s izjavom izbornika Zlatka Dalića da respektira starije igrače poput Modrića i ostalih, ali da bi mlađi trebali isto to raditi.

– Ne bih ulazio u detalje, ali mislim da se novi dečki u reprezentaciji moraju dokazati. To smo im mi stariji i rekli u lice. Oni se moraju dokazivati iz dana u dan i to ne samo na utakmicama nego i na treninzima. Ne smiju misliti da su u reprezentaciju došli samo tako, nego da pokažu zašto su zaslužili poziv. Mi, stariji igrači, to vidimo i dobro znamo da je prije bilo drukčije – rekao je Lovren za Sportske novosti i dodao:

– Kad smo mi kao mlađi dolazili u reprezentaciju, ginuli smo na svakom treningu samo da uđemo u postavu. Danas novi klinci sve olako shvaćaju i svoj stav prema reprezentaciji i nama starijima moraju promijeniti. Oni to znaju, mi smo im to rekli. Ne krivim ih previše, mladi su, druga su vremena i vjerujem da će sve doći na svoje. Da će se i oni malo opustiti kroz pripreme. Moraju pratiti nas starije.

Komentara 9

RE
RedTree
17:04 01.04.2021.

Što se dogodi u svlačionici, ostaje u njoj, kako je Modrić primjer požrtvornosti, iako je ostvario sve i one poznate "ora et labora".

TO
Tomisl
13:52 01.04.2021.

VEČINA mladih danas su plačkocurice.

BI
billynik
14:42 01.04.2021.

Pa to zahvalite Daliću i njegovim ponovnim vraćanjem Čaleta Cara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije