Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvu u Čileu

Lovren: Jedva čekamo utakmicu s Njemačkom, vjerujemo da sve može dobro završiti

Davor Lovren
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.10.2015.
u 18:50

– To što sada igramo s Europljanima neće utjecati na taktičku pripremu utakmice. Ako se držimo onoga što nam izbornik kaže i držimo se svog stila igre, sve bi moglo dobro završiti po nas

Pred Hrvatskom U-17 reprezentacijom velik je ispit. U četvrtak u 21 sat po našem vremenu u osmini finala  Svjetskog prvenstva igraju protiv Njemačke, europskog doprvaka. Imamo iznimno talentiranu generaciju od koje se očekuju velike stvari, a utakmica protiv Njemačke pokazat će koji su im dometi.

– Poštujemo to što su aktualni europski viceprvaci, ali svaka momčad ima određene mane pa tako i oni. Mi ih moramo pokušati otkriti, a zatim i iskoristiti. Ujedno ćemo pokušati igrati svoj nogomet, a kada uspijemo u tome, teško nas je svladati – rekao je Davor Lovren, mlađi brat A reprezentativca Dejana, a prenosi stranica HNS-a.

Hrvatska je u skupini remizirala s Čileom i SAD-om, a zatim u odlučujućoj utakmici pobijedila Nigeriju. Sada im slijedi prvi susret na prvenstvu protiv reprezentacije iz Europe.

– To što sada igramo s Europljanima neće utjecati na taktičku pripremu utakmice. Ako se držimo onoga što nam izbornik kaže i držimo se svog stila igre, sve bi moglo dobro završiti po nas.

Za kraj je Lovren rekao i nekoliko riječi o atmosferi.

– Utakmicu čekamo u opuštenoj, timskoj atmosferi. Jedva čekamo da dođe taj dan i želimo prezentirati Hrvatsku u najboljem svjetlu.

>>M. Cvitanović: Nijemci imaju sustav, ali mi imamo bolje igrače

Komentara 1

DU
Deleted user
21:34 27.10.2015.

Volim te Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije