Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluziva Daily Maila

Lovren je od Southamptona i službeno zatražio transfer u Liverpool!

Dejan Lovren
Reuters (Ilustracija)
11.06.2014.
u 19:57

Hrvatski reprezentativac prošlog je ljeta stigao u Southampton za deset milijuna eura, a još uvijek se ne zna koliko će za njega ponuditi Liverpool

Dejan Lovren odigrao je sjajnu sezonu u Premiershipu i njegov transfer u Southampton prošlog ljeta proglašen je jednim od najboljih na Otoku. No, čini se kako se neće dugo zadržati među 'svecima'. Naime, za njega je najozbiljnije zainteresiran Liverpool, koji u njemu vidi sjajno rješenje za obranu.

No, da ne bi sve ostalo samo na interesu pobrinuo se i sam Lovren koji je, saznaje Daily Mail, od kluba i službeno zatražio transfer na Anfield.

"Lovren je 30. svibnja poslao e-mail direktoru Lesu Reedu i predsjedniku Ralphu Kruegeru u kojem izražava želju da napusti klub. Napisao je kako želi igrati Ligu prvaka, a jedan od razloga zbog kojih želi otići jesti i odlazak trenera Mauricija Pochettina, koji je preuzeo Tottenham", piše Daily Mail.

Hrvatski reprezentativac prošlog je ljeta stigao u Southampton za deset milijuna eura, a još uvijek se ne zna koliko će za njega ponuditi Liverpool.

U svakom slučaju hrvatski su reprezentativci tražena roba među velikim klubovima, Rakitić je otišao u Barcelonu, Lovrena želi Liverpool, Mandžukića traži 'pola Europe', a i Kovačića bi mnogi željeli vidjeti u svojim redovima.

>>Mourinho silno želi Modrića: Ponudio Realu 12 milijuna eura i Ramiresa!

>>Rakitić potvrdio: Uzbuđen sam zbog Barcelone, san se ostvario

>>Tin Jedvaj potpisao za Bayer: Dobili smo perspektivnog igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije