Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA PARTIJA

Lovren: I francuski novinari napokon su progledali

\'Olympique Lyon\'s Dejan Lovren celebrates his goal against Benfica during their Champions League Group B soccer match at Luz stadium in Lisbon November 2, 2010.   REUTERS/Hugo Correia (PORTUGAL - Ta
Reuters
23.11.2010.
u 14:00

- Dosad su me u francuskim medijima stalno negativno ocjenjivali, sad sam dočekao i pozitivne kritike – kaže Dejan Lovren

Naš reprezentativni vratar Vedran Runje nije uspio zaustaviti Lyon sa svojim Lensom. Slavili su gosti 3:1, a Dejan Lovren bio je među najboljim Lyonovim igračima. Uz dobru igru u obrani, uzdrmao je i vratnicu, dobio je pohvale u medijima...

– Napokon su i francuski novinari progledali, ha, ha – rekao nam je radosni Lovren i nastavio:

– Dosad su me stalno kritizirali, očito im nisam "legao". Inače su tvrdi, cijenim što bez ograđivanja pišu ono što vide, ali u mom su slučaju pogrešno vidjeli.

Ima li razlike u odnosu francuskih medija prema domaćim igračima i strancima?

– Oštriji su i kritičniji prema strancima. Više vole svoje igrače i na neki ih način razumijem. Ali, nisam zaslužio da me se onako spušta na zemlju kako su to oni činili.

Je li vam taj odnos domaćih medija jako smetao?

– Ne, jer nisam obraćao pozornost na to. Koncentrirao sam se samo na nogomet.

Pobjedom u Lensu došli ste do zaostatka od samo dva boda iza vodećih Lillea i Montpellierea?

– Vratili smo se u igru, iako bi površni pogled na ljestvicu mogao sugerirati nešto drugo. Naime, osmi smo, čak je osam klubova svrstano u dva boda razlike! I to dovoljno govori o izjednačenoj ligi, potankosti odlučuju u gotovo svakoj utakmici – kaže Lovren.

Komentara 5

BR
branko61
15:11 23.11.2010.

Francuski novinari kažu: I Lovren napokon proigrao...

DO
downunder
15:15 23.11.2010.

\" Više vole svoje igrače i na neki ih način razumijem.\" Ma koje svoje? Pa 75% lige je iz Afrike

HO
hotfishlake
15:20 23.11.2010.

samo naprijed lovren, treba nam jos jedan vrhunski stoper, joe vec ima 31 ako se ne varam..ne bu nam valjda schifo igral velke tekme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije