Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL
Povratak na članak

Lovren bi uskoro mogao tražiti novog poslodavca

Prvo je odigrao loše u derbiju protiv Manchester Cityja gdje je okrivljen za poraz 2:1 zbog loših reakcija, a onda se ozlijedio u utakmici FA kupa protiv Wolvesa

Komentari 3

RE
rene
21:31 15.01.2019.

neka nam novinar objasni tko to krivi Lovrena za poraz?? nitko iz kluba, nitko od pravih navijača Liverpoola, samo nekoliko facebook ili twiter velikih faca koji nisu u životu prismrdili nogometnom stadionu ... svatko ima pravo na svoje mišljenje, aliali nakvažnije je ono Kloppovo, a ono je takvo da se Lovren ne mora bojati za poziciju

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:29 15.01.2019.

prvo modrić,a sad lovren?hahahahaha vl-dno dna

VL
RI
rikavac
18:17 15.01.2019.

Ajd ne serite. Sta je kriv Lovren za poraz? Ne igra samo Lovren igra jos 10 igraca. Englezi pogana nacija naj lakse pljuvat po igracu koji nije Englez. Sta je to Aleksader pokazao,Sturige. Uvijek naj veci krivac Lovren a igra sa panjevima u odbrani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.