Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROG POTEZ

Van Gaal našao žrtvu za loše rezultate - Falcao seli u drugu momčad!

Radamel Falcao
Reuters/PIXSELL
10.03.2015.
u 23:55

- Pa trener Van Gaalova kalibra morao bi znati kako izvući maksimum iz igrača kao što je Falcao - rekao je Redknapp

Radamel Falcao nikako ne uspijeva pronaći formu, a čini se kako ga menadžer Manchester Uniteda Louis Van Gaal više ne želi čekati. Kolumbijac nije igrao na tri od posljednje četiri utakmice crvenih vragova, iako je prvi napadač Robin Van Persie ozlijeđen i neće ga biti neko vrijeme.

Van Gaal je prvo Falcaa ponizio u ponedjeljak, 9. ožujka, na utakmici FA kupa Manchester Uniteda i Arsenala. Topnici su na Old Traffordu pobijedili 2:1, a Van Gaal je Falcaa ostavio na klupi iako je od 61. minute morao 'loviti' rezultat! Nizozemac je radije u igru uveo Carricka i Jonesa, a od 73. minute i Januzaja u sam vrh napada, dok je 'čistokrvni' napadač Falcao ostao na klupi! Jasniju poruku Kolumbijcu nije mogao poslati...

"Nevjerojatno da ga Van Gaal nije uveo u igru! Falcao si sad sigurno misli: 'Što uopće ovdje radim?'", komentirao je u engleskim medijima Jamie Redknapp, legenda Liverpoola, te dodao:

"Pa trener Van Gaalova kalibra morao bi znati kako izvući maksimum iz igrača kao što je Falcao..."

No, nakon prospavane noći Louis Van Gaal je odlučio dodatno poniziti kolumbijskog napadača. Poslao je Falcaa u drugu momčad (U-21) kako bi u utorak navečer zaigrao s njima protiv Tottenhama! Napadač kojeg su platili Monacu 7.6 milijuna eura, samo za jednu sezonu posudbe, sad igra za drugu momčad Uniteda! Čini se kako su Falcaovi dani na Old Traffordu odbrojani. Osim ako se čudesno ne vrati i odjednom proigra, no za takvo što bi trebao dobiti priliku...

>> Manchester donio odluku: Na kraju sezone Falcao odlazi!

Komentara 2

GO
gogas
11:34 11.03.2015.

Van Gaal nije normalan trener...arogantan i bahat...nije ni cudo sto su ga iz Bayerna potjerali

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:28 11.03.2015.

MU je postao smijurija od kluba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije