Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNE POGREŠKE

Louis van Gaal ih je otjerao, a briljiraju u drugim klubovima

Louis van Gaal
Reuters/PIXSELL
15.12.2015.
u 20:30

Javier Hernandez je u subotu postigao hat-trick, a Angel Di Maria u nedjelju hat-trick asistencija.

Pet utakmica u nizu Manchester United ne zna za pobjedu. Ispao je iz Lige prvaka, a u Premiershipu je na 4. mjestu sa šest bodova zaostatka za vodećim Leicesterom. Definitivno preslabi rezultati s obzirom na to da je Louis van Gaal na ljeto potrošio više od 130 milijuna eura. Da ne spominjemo ljeto prije toga.

Velike probleme stvaraju ozljede, to možda i nije njegova krivnja, ali o tome je morao razmišljati unaprijed. A da je to učinio, onda bi imao širinu klupe. Itekako bi mu pomogli svi otpaci kojih se riješio jer oni briljirao, za razliku od njegovih igrača.

Javier Hernandez je u subotu postigao hat-trick, a Angel Di Maria u nedjelju hat-trick asistencija.

Rafael igra standardno dobro u Lyonu, a Nani pokazuje da još ima vatre u njemu u Fenerbahčeu. Tom Cleverley osvaja navijače Evertona, a Kagawa konstantno igra u Borussiji Dortmund.

>> Više čitajte na Goal.com

>> Sjajni napadač morao napustiti Manchester Utd. jer je udario Ronalda

Komentara 6

MA
mahin1986
23:28 15.12.2015.

Dobar je on al bio...ovo sa radi u Manchesteru je katastrofa daj boze da to krene na bolje!

Avatar Made in Germany
Made in Germany
19:49 17.12.2015.

Napomena i statistika u vezi van Gaala: Proslu godinu mu je izmaklo finale svijetskoga prvenstva samo na penale. Za trece mjesto je deklasirao Brazil i to u sred njihove zemlje. Barcelona u razdoblju izmedu 1960-1990 samo 3 puta spanjolski prvak da bi van Gaal bio u razmaku od svega 1997-2000 cak 2 puta prvak u toj drzavi. Bayerna je digao nakon sto ga je Klinsmann osramotio, isto je napravio u ManU nakon Moyesa. Izgleda da statistika, ili prave zakljucke iz biografija, nije svakome ovdje jaca strana. Ako me zeli netko ispraviti, neka to istinito ucini. A ne po vlasko-balkanskom nagadanju bez pokrica. Evo jos jedan dokaz: prije van Gaala je prosjek zadnjih 5 trenera u Bayernu po tekmi u prvenstvu bio 2,08 bodova. Nakon van Gaala je taj prosjek narastao na vrtoglavih 2,5 bodova po utakmica! Kako onda da van Gaal ne ucini ekipom boljom. Nije mi jasno? Dva jako nestrucna komentara, koja uopce ne vrijede da budu dalje komentirani. Uostalom kazu i pisu Hrvati Nizozemska a ne "holandija"... Istina, u jednom zapravo i nisam vjerojatno bio u pravu. Za 3-5 miliona € po godini nebi on ni dosao. Mozda za 6-8 miliona € place za godinu dana. A da bi se takva kombinacija i samo dala nanjusiti, HNS bi mu bez razmisljanja trebao odmah ponudit cak i 10 milion € po godini. Svaki cent bi bio dobra investicija za buducnosti Hrvatskoga nogometa. Al sad stvarno Bok momci. Idemo na drugu temu.

Avatar Made in Germany
Made in Germany
21:31 15.12.2015.

Louis van Gaal, pravi majstor svog zanata, koji je uveo Renaissance u nogomet i vratio igru na krila i u sirinu. Koji je svaku momcad napravio boljom! Gotovo uvijek ju je napustio u boljom stanju, nego sto je bila kadd je stigao. Imposantna trenerska biografija: U 25 godina samostalnog vodenja momcadi kao prvi trener, 20 trofeja!!! Sto nacionalni, sto medunarodni. E da je Hrvatsku nogometnu repku na 5-6 godina dati ovom velemajstoru. Mislim da bi bio on u stanju sa Hrvatskom osvojiti cak neki od trofeja. Mozda se sjete u HNS bilo kad da izbroje 3-5 milona € godisnje place, pa da dovedu ovakvog strucnjaka medu Hrvate. Tko zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije