Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GURA' GA SE VAN

Mandžukiću se stvarno loše piše, evo tko se želi vratiti u Madrid!

Mario Mandžukić
Foto: nph/Victor Blanco
19.03.2015.
u 18:41

Španjolci pišu kako se Falcao želi vratiti u klub u kojem se osjećao najbolje, ali i u kojem je igrao i najbolji nogomet. U dvije sezone u Madridu Falcao je u 68 utakmica zabio 52 gola.

U posljednje vrijeme sve se glasnije priča o dolasku Edinsona Cavanija u madridski Atletico, međutim čini se da on nije jedina želja trenera Diega Simeonea jer nakon što je Louis van Gaal nanovo uvrijedio i omalovažio Falcaa, u kombinacijama je i Kolumbijac.

Engleski mediji doznali su da nizozemski stručnjak namjerava otpisati Falcaa na kraju sezone i poslati ga s posudbe natrag u Monaco. Potom će ponovno biti na tržištu i mnogi klubovi se interesiraju za njega, no i Falcao bi najradije ipak "kući" u Madrid.

Španjolci pišu kako se Falcao želi vratiti u klub u kojem se osjećao najbolje, ali i u kojem je igrao i najbolji nogomet. U dvije sezone u Madridu Falcao je u 68 utakmica zabio 52 gola.

Teško je očekivati da će na kraju sezone i Cavani i Falcao stići u Atletico, ali postavlja se pitanje znači li to da će netko od današnjih napadača Atletica morati potražiti novi klub. Teško da će to biti Griezmann jer je premlad i pred njim je budućnost, teško da će biti i Torres koji je adut s klupe i ne ulazi u sukobe zbog toga, pa samim time postaje najizglednije da ipak odlazi sve nezadovoljniji Mandžukić.

>> Van Gaal našao žrtvu za loše rezultate – Falcao seli u drugu momčad!

Komentara 10

MA
Manolo46
21:37 19.03.2015.

Mandžukiću se ništa loše ne piše, nego loše pišu oni koji pišu ovakve budalaštine. Šteta što se takvima ne piše loše, kao na primjer onome koji je jučer u članku u tiskanom izdanju o Jurgenu Kloppu napisao kako "Borussia Dortmund iduće godine neće igrati u Europi". Mislim, čovjek je sportski novinar i usudio se to napisati u novine i to je prošlo unutra kraj urrednika sportske rubrike i nikome ništa? Evo ovako: do kraja njemačkog prvenstva još je 9 kola, što znači da je u igri 27 bodova. Zona koja vodi u europsku ligu odaljena je od Borussie Dortmund svega 6 bodova. Prema tome, dajte prvo naučite osnove sporta prije nego dođete pisati o njemu. Zašto iritirate narod bez veze? pa daj čovječe dvije stranice manje u novine stavi, nitko neće ni primjetiti, još ćete uštedjeti na papiru a nas ćete osloboditi da moramo čitati ovakve teške gluposti!

MA
Maxi73
20:33 19.03.2015.

Nagadjanja i beskrajna nagadjanja.

NE
nenasjedajte
21:38 19.03.2015.

.... zakljucak je naseg novinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije