Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE SMISLITI?
Povratak na članak

Loše vijesti iz Dinama: Modri ostali bez stožernog igrača za Spurse, a to nije sve...

U ponedjeljak poslije podne stigla je informacija da je Joško otpao i za Tottenham i to za obje utakmice. Ništa od puta u London, ništa od uzvrata na Maksimiru. Stup Dinamove obrane još dugo neće na travnjak

Komentari 1

OK
okolokere
13:34 10.03.2021.

Zar samo to? Pa zašto se ne kaže da je bar još troje načeto teškim povredama, da je let do Londona bio jeziv i da su svi igrači u panici. Zašto po dobrom starom običaju nema ništa o Bjelici i VAR-u? Zašto se ne piše od tome da svi hrvatski klubovi osim Dinama sjajno stoje u Europi i da je najviše napredovao mađarski klub u HNL te da je već na 191 mjestu? Zašto nema ništa o Hajduku koji se sjajno penje na eu ljstvicama pa je već blizu 200 pozicije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.