Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da ne povjeruješ...

Lopovi ukrali jastreba koji patrolira nebom Wimbledona!

rufus
PA/Pixsell
30.06.2012.
u 20:08

Jastreb Rufus letio je iznad wimbledonskih terena svakog jutra i večeri i plašio manje ptice koje bi inače smetale tenisačima.

Wimbledonski je turnir ostao bez još jedne zvijezde. Ne, nisu ispali Roger Federer, Novak Đoković, Marija Šarapova... Wimbledon je ostao bez svog zaštitnog znaka, jastreba Rufusa kojega su lopovi ukrali u noći sa četvrtka na petak! Rufus je bio "zračni policajac" na londonskom Grand Slamu. Letio bi svakoga jutra i večeri i plašio manje ptice kako se ne bi zadržavale u neposrednoj blizini terena i na taj način ometale tenisač(ic)e.

Lopovi su wimbledonskog jastreba ukrali zajedno s njegovim kavezom iz automobila koji je pripadao vlasnicima životinje parkiranim u Wimbledonu. Vlasnici su ostavili otvoren stražnji prozor na svom vozilu, kako bi Rufus imao zraka, no lopovi su to iskoristili i otuđili njihovog 4,5 godine starog ljubimca.

Obitelj kojoj Rufus pripada, ističe londonska policija, u šoku je zbog krađe.

Inače, jastrebovi se za tjeranje goluba i ostalih manjih ptica u Wimbledonu koriste već 12 godina. Trenirani su da ne napadaju, već da samo uplaše svoje mete.

Komentara 4

Avatar toxic alien
toxic alien
21:15 30.06.2012.

Jastreb mora da je izasao malo iz auta da protegne noge…, ne znajuci da je prvi potpredsjednik hrvatske vlade u Londonu, za upravljacem iznajmljenog automobila… By, by jastreb…, taj ne vidi ni ljude, kamo li ptice.

TO
Toni50
22:03 30.06.2012.

Bez problema dečki znaju svoj posao kada se plati 50-desetak tisuća eura ... opet če ga vlasnik dobiti i biti pametniji oprezniji sa svojim vlasništvom !

OB
-obrisani-
22:44 30.06.2012.

bolje da su postavili cacica.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije