Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svoju divnu karijeru ne bih nikad mijenjala

Lolo: U Londonu želim zlato

'31.08.2010., Zagreb Uoci atelteskog zagrebackog mitinga, Memorijala Borisa Hanzekovica u Hotelu Panorama odrazana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovale najvece zvijezde mitinga, Blanka
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
01.09.2010.
u 11:04

Američka preponašica Lolo Jones, dvostruka svjetska dvoranska prvakinja, nije prvi put u Zagrebu.

– Ovdje se uvijek super osjećam i jako sam uzbuđena zbog današnjeg nastupa jer želim pobjedu. Očekivala sam da ću biti mnogo umornija na kraju sezone, ali noge me zasad slušaju – rekla je Lolo.

Kada će dočekati pobjedu na jednom velikom natjecanju na otvorenome?

– Jedva čekam sljedeću sezonu i nastup na Svjetskom prvenstvu. Prošle godine bila sam ozlijeđena i u Berlinu sam bila kao gost komentator za jednu televizijsku kuću. Nadam se da će moja divna karijera koju nikad ne bih mijenjala završiti medaljom na Olimpijskim igrama u Londonu. Kao mala sanjala sam olimpijsko zlato. U Pekingu nisam uspjela, ali London bi mogao biti šlag na torti – rekla je Lolo.

Peking je još "boli".

– Bila sam blizu zlata, a onda sam zapela na devetoj preponi i sve je otišlo u nepovrat. Dugo sam bila deprimirana, ali život ide dalje. Nikad u svojoj karijeri ništa nisam dobila na pladnju i za sve sam se sama morala izboriti – rekla je Lolo Jones.

Na početku svoje karijere trenirala je skok u dalj i vis.

– Zašto sam se odlučila za prepone? Nijedna djevojka nije se htjela baviti trčanjem preko prepona pa sam pokušala i ostala. Svi su se bojali ozljeda i modrica po nogama od udaraca, ali meni je baš zabavno trčati preko prepona – rekla je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije