Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi s Rovaniemijem

Lokosi ispustili pobjedu u gradu Djeda Božićnjaka

Lokomotiva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
14.07.2016.
u 19:57

Oba pogotka postignuta su u posljednjih 20-ak minuta izjednačenog susreta.

Lokomotiva je u prvom susretu 2. pretkola Europske lige u posljednjim minutama ispustila pobjedu protiv finskog RoPS-a. Zagrebački klub upisao je remi (1:1) u Rovaniemiju, gradu Djeda Božićnjaka.

Oba pogotka postignuta su u posljednjih 20-ak minuta izjednačenog susreta. U 73. minuti Lokomotiva je povela kada je kapetan domaćina Jammeh s desetak metara pospremio loptu u svoju mrežu pokušavši izbaciti jedan neugodan ubačaj. 

 

No, ipak gambijski branič Jammeh se iskupio u 87. minuti. Nakon slobodnog udaraca pogodio je udarcem glavom za konačnih 1:1, a lopta se pritom odbila od braniča Lokomotive i prevarila vratara.

 

Uzvrat će se igrati u Kranjčevićevoj ulici za sedam dana. 

>>Lokomotiva upisala najveću pobjedu i stigla do drugog pretkola EL

Komentara 3

DU
Deleted user
08:40 15.07.2016.

Bravo dečki. Rutinski odradite i drugu utakmicu, unatoč sramotnom ignoriranju nekih medija. Prave se da ne postojite. Izigravaju "Ministarstvo istine" čak i u sportu umjesto da profesionalno poprate nastupe hrvatskog kluba u Europi.

DH
dalibor.hren
12:48 15.07.2016.

"Djed Božićnjak!?" Ako je Božićnjak, onda je to mali Božić i ne može biti djed! Znamo tko je mali Božić, a Rovanijemi je grad ili sv. Nikole ili Djeda Mraza!

DH
dalibor.hren
12:48 15.07.2016.

Inače, bravo Lokosi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije