Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI SLAVEN BELUPO

Lokomotiva preokretom u drugom poluvremenu stigla do prve pobjede

Slaven Belupo - Inter
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/14
11.09.2016.
u 19:03

Lokomotiva je pobjedom i 5 bodova skočila sa zadnjeg na osmo mjesto, dok je Slaven ostao peti s 9 bodova.

U susretu 8. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Lokomotive pobijedili Slaven Belupa s 3:2 (0:2) i došli do prve pobjede u prvenstvu. 

U uzbudljivoj utakmici Lokomotiva je do trijumfa došla preokretom u osam minuta drugog dijela kada su zaostatak od 0:2 pretvorili u trijumf 3:2.U prvom poluvremenu sve je bilo u znaku napadača domaćih Mirka Ivanovskog koji je u 7. minuti promašio kazneni udarac, ali se iskupio pogocima u 23. minuti, kada je pogodio same rašlje, te u 35. za uvjerljivo vodstvo koprivničkog sastava. 

No, na početku drugog dijela je Lokomotiva u samo osam minuta postigla čak tri zgoditka, a prva dva su postigli igrači koji su ušli u poluvremenu. U 48. minuti na 2:1 je smanjio Lovro Majer, dvije minute kasnije poravnao je Ivan Antunović nakon asistencije Majera, da bi u 55. minuti glavom pogodio Fran Karačić za veliki preokret. 

Lokomotiva je pobjedom i 5 bodova skočila sa zadnjeg na osmo mjesto, dok je Slaven ostao peti s 9 bodova.   

Pred 700 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Bel iz Osijeka. 

Strijelci: 1:0 Ivanovski (28), 2:0 Ivanovski (35), 2:1 Majer (48), 2:2 Antunović (50), 2:3 Karačić (55)

Promašeni penal: Ivanovski (Sla,7)

Komentara 2

Avatar cartman82
cartman82
23:43 11.09.2016.

opet iz jedan u dva i slucajno u igri lokomotiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije