Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Lokomotiva i Istra bez golova

Zagreb: U 7. kolu Prve HNL susreli se NK Lokomotiva i NK Istra 1961
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
02.10.2020.
u 20:06

Za Lokomotivu je posljednjih pola sata zaigrao Josip Pivarić koji je stigao iz kijevskog Dinama. Vlasnik svjetskog srebra sa SP-a u Rusiji se tako nakon tri ukrajinske godine vratio u HNL

U derbiju začelja Prve HNL Lokomotiva i Istra 1961 su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez golova.

Lokomotiva je bolje otvorila utakmica i bila konkretnija momčad na terenu. Međutim, prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka. 

Najbolju priliku domaćin je imao u 42. minuti, Karačić je ubacio s desne strane na drugu stativu, gdje je Ćuže pucao preko gola.

2.10.2020., Nogometni stadion Zagreb, Kranjceviceva, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 7. kolo, NK Lokomotiva - NK Istra 1961. Cruz Campos Jorge Sammir Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Istra je u nastavku susreta zaigrala nešto aktivnije, a najbliže golu gosti su bili u 79. minuti kada je Gržan s lijeve strane pucao pokraj gola.

Za Lokomotivu je posljednjih pola sata zaigrao Josip Pivarić koji je stigao iz kijevskog Dinama. Vlasnik svjetskog srebra sa SP-a u Rusiji se tako nakon tri ukrajinske godine vratio u HNL.

2.10.2020., Nogometni stadion Zagreb, Kranjceviceva, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 7. kolo, NK Lokomotiva - NK Istra 1961.Stipo Markovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kolo se nastavlja u subotu utakmicama Šibenik - Osijek, te Gorica - Hajduk, dok će u nedjelju snage odmjeriti Varaždin - Dinamo i Rijeka - Slaven Belupo.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 13 bodova koliko ima i Gorica uz utakmicu više. Hajduk i Osijek imaju po 10 bodova.

Istra i Lokomotiva imaju po pet bodova i začelje su barem privremeno prepustili Slaven Belupu i Šibeniku koji imaju po četiri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije