Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cernat udaljen s klupe

Ljutiti Špaco: Klub će stegovnim mjerama učiniti da se to ne ponovi

Florin Cernat
Leonard Ninčević/Pixsell
07.03.2010.
u 18:09

Za pogrešku administracije su odgovorni Krešimir Mikulandra i Ivica Kalinić koji su u zapisniku prijavljeni kao predstavnici kluba.

Posljedica neće biti, jer je Hajduk pobijedio, ali ostat će zapisana još jedna pogreška administracije bijelih. Naime, trener Stanko Poklepović na raspolaganju za dvoboj protiv Intera, premda je Rumunj živ, zdrav i spreman za igru, nije imao Florina Cernata. Kada je sastavljan popis igrača za zapisnik, na Hajdukovoj listi našlo se devetnaest imena, a među njima u popisu pričuvnih igrača i Boris Pandža koji je zbog ozljede ostao u Splitu. Njegova igračka iskaznica nije bila predana uza zapisnik, ali pri upisivanju ispao je Cernat, jer ima broj 50 i bio je zadnji na popisu.

Sudac Draženko Kovačić poslao je Cernata u svlačionicu, nije mu dopustio da sjedi na klupi, a zbog toga je dvoboj kasnio nekoliko minuta. Pogrešku su u Hajduku uvidjeli, ali nije bilo vremena za bilo kakvu promjenu. Ne treba napominjati da je Poklepović poludio.

– To je protokolarna pogreška. Pretpostavljam da će klub stegovnim mjerama učiniti sve da se to više ne ponovi – kazao je dan poslije Poklepović.

Sudeći po njegovim riječima, po prstima će dobiti Krešimir Mikulandra koji je zadužen za prijavu igrača, a svoje će dobiti i sportski direktor Ivica Kalinić. Naime, njih dvojica su u službenom zapisniku bili prijavljeni kao predstavnici kluba i samim time su i odgovorni za pogrešku koja je nastala.

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
18:31 07.03.2010.

Hajdučka posla uvijek im je netko kriv dobro da nisu optužili Zagreb i Markovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije