Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Ljutiti Gijónov trener Preciado bocom gađao Realov autobus

Preciado
AFP
15.11.2010.
u 14:35

Trener Sportinga iz Gijóna Manuel Preciado gađao je bocom autobus s igračima Reala nakon domaćeg poraza svoje momčadi (0:1).

Kako je kasnije objasnio, razlog tome bila je gestikulacija Realova trenera Josea Mourinha koji je nakon teško izborene pobjede prstima pokazao "V".

Preciado je to protumačio kao da dizanjem dva prsta Mourinho pokazuje da je Gijón na putu prema 2. ligi. Real je priopćio da je trener domaćina izgubio živce te je nakon utakmice vrijeđao realovce i bocom im gađao autobus.

Komentara 1

EU
EuroAzija
18:48 15.11.2010.

Hahahaha....ovakve stvari se mogu očekivati samo od tovara...imaju oni rođaka po cijelom svijetu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije