Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prpić čeka Karlovića

Ljubičiću se otkočio vrat, Karlo počeo trenirati

Davis kup Hrvatska Ekvador Marin Čilić Ivo karlović
Marko Prpić/Pixsell
07.07.2010.
u 19:55

Njemu je to valjda kao običnom čovjeku dobar dan. Malo je presjeklo Gorana Prpića kada je Ivan Ljubičić prijavio da mu se ukočio vrat.

Ali, bila je to kratkotrajna uzbuna, iskusni Ljubičić odmah je završio u rukama doktora Matijaševića i fizioterapeuta Prusca i sve je bilo vrlo brzo gotovo, vrat mu više nije ukočen. Ljubičić je bez problema trenirao i hvatao ritam servisa.

A prije Ljubičića je na terenu u Spaladium areni svoje odradio i Marin Čilić. Mektić mu je sparirao, nije mu bilo lako jer je Čilić vrlo raspoložen, lupa sve u šesnaest. Prvi trening treba odraditi i ozlijeđeni Ivo Karlović kojemu je sve bolje.

Prpić stalno vijeća, razmišlja, čeka konačni uvid u Karlovićevo stanje, pa će uoči ždrijeba odlučiti hoće li računati na Ivine usluge za subotu kada je na rasporedu igra parova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije