Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORIO POLUFINALE

Ljubičić u Metzu na putu da ponovi 2005. godinu

Ivan Ljubičić
Pixsell
23.09.2011.
u 16:27

Te je godine Ljubo osvojio taj turnir pobijedivši u finalu Gaela Monfilsa. Prije toga jednom je igrao i u četvrtfinalu (Mathieu).

Ivan Ljubičić ušao je u polufinale ATP turnira u francuskom Metzu, vrijednom 450.000 eura. Na turniru koji je 2005. godine i osvojio (jednom je još igrao u četvrtfinalu) Ivan se osjeća prilično komotno i pun je samopouzdanja, pa je tako u četvrtfinalu bez većih teškoća pobijedio Nizozemca Igora Sijslinga, 148. tenisača svijeta i osam godina mlađeg od sebe, sa 6:4, 6:3, za samo sat i 15 minuta igre.

Uz 13 asova i solidan drugi servis (u 68 posto slučajeva osvajao je poen), Ljubičić je samo jednom bio u situaciji da izgubi početni udarac, a i nju je umješno otklonio.

S druge strane, imao je sedam prilika za oduzimanje Nizozemčeva servisa, od čega je iskoristio dvije, po jednu u svakom setu. Njegov suparnik za ulazak u finale bit će bolji iz dvoboja između Francuza Gasqueta i Luksemburžanina Mullera.

Na turniru tenisačica u Kuangchou Petra Martić i Talijanka Brianti posljednje su neazijske tenisačice na turniru parova, a došle su do polufinala.

Ključne riječi

Komentara 2

ZU
zuluzulu
17:12 23.09.2011.

nisam znao da se turnir moze osvojiti i bez pobjede u finalu!

PE
peugeot
00:07 25.09.2011.

Na ATP-u postoje dva fantasticno odgojena tenisera, dva velika gospodina \"od glave do pete\" i - ostali teniseri... Imena su im gospodin Ivan Ljubicic i gospodin Novak Djokovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije