Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Enigma s oproštajem

Ljubičić će pomoći samo ako Marin i Ivo ne budu mogli igrati

Ivan Ljubičić
Reuters
08.03.2010.
u 19:15

Može li izbornik hrvatske reprezentacije u Davisovu kupu Goran Prpić za susret sa Srbijom računati na pomoć Ivana Ljubičića?

Dok sam Ljubičić ne odgovori na to pitanje (u SAD-u je pa ga nismo mogli dobiti) vrijedi se podsjetiti na njegovo obećanje da će pomoći bude li trebalo.

Što to konkretno znači nije precizirano, ali Ivan Ljubičić se još nije i službeno oprostio od reprezentacije (u HTS-u mu planiraju spektakularan oproštaj), pa svakako postoji mogućnost da se vrati pod nacionalni stijeg, iako Nikola Pilić ne vjeruje da će se takvo što dogoditi.

Poznavajući Ivana - a i neki kuloarski glasovi govore tome u prilog - možemo pretpostaviti da je on doista spreman pomoći i biti Prpiću na raspolaganju, ali samo ne budu li Marin Čilić ili Ivo Karlović mogli igrati. Ivana ne zanima da bude treći igrač i navijač, što se može i razumjeti.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:40 08.03.2010.

Ljubičić i Karlović trebaju igrati u parovima. Ako su 2006. u Düsseldorfu mogli dobiti braću Bryan, i to na zemljanoj podlozi, onda mogu dobiti svakoga! Čilića treba odmarati za nedjeljni okršaj s Đokovićem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije