Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zašto uvijek ja?'

Ljubi sliku svoju: Balotelli umjesto igrača Italije polijepio sličice sebe

balotelli
Foto: Twitter
17.06.2014.
u 11:00

Vjerujemo da mu suigrači, koje je izostavio u albumu, neće zamjeriti dok god postiže odlučujuće golove

Talijanski napadač Mario Balotelli na Facebooku je objavio fotografiju Paninijeva albuma samoljepivih sličica i poruku "Zašto uvijek ja?".

Ne bi tu bilo ništa čudno da na mjestima predviđenim za sličice talijanskih igrača nije zalijepio sličice svog portreta. Međutim, kad se prisjetimo što je sve taj napadač u relativno kratkoj karijeri "izveo", zgoda sa sličicama zapravo je dječja igra u odnosu na to.

A vjerujemo da mu suigrači, koje je izostavio u albumu, neće zamjeriti dok god postiže odlučujuće golove kao primjerice Englezima u prvom kolu SP-a.

>>U fenomenalnoj utakmici Italija je pobijedila Englesku 2:1

>>Ova je ljepotica ukrotila problematičnog Balotellija

Komentara 1

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
12:25 17.06.2014.

Za 20,30 godina će tako i izgledati talijanska repka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije