Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bucka najljepša'

Ljubav tatina: Modrić pucao od sreće zbog rođendana svoje princeze

Obitelj Modrić
Foto: instagram.com/lukamodric10
03.10.2019.
u 10:27

Supruga Vanja Sofiju je na svijet donijela 2. listopada u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pohvalio se u srijedu navečer fotografijama s proslave drugoga rođendana Bucke njegove najljepše. Tako, naime, Modrić tepa svojoj kćerkici Sofiji, najmlađem članu obitelji.

Podsjetimo, supruga Vanja Sofiju je na svijet donijela 2. listopada u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj, a sretan par uz Sofiju ima još dvoje djece, Ivana i Emu.

Sofia je na dar dobila tortu Pepe Pig, a sudeći prema njezinu osmijehu, izbor je bio pun pogodak.

Fotografija je vrlo brzo skupila skoro pola milijuna lajkova, a malenoj je u komentarima više od dvije tisuće Lukinih pratitelja čestitalo rođendan.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lietuva
11:37 03.10.2019.

Modrić pucao od sreće zbog rođendana SVOJE princeze! Naučite hrvatski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije