Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Ljepotica u Eindhovenu: Na utakmici PSV-a i Kopenhagena osam golova

Foto: Reuters
1/3
10.03.2022.
u 23:21

Leicester je na domaćem terenu svladao Rennes 2:0, Lovro Majer je zaigrao od 64. minute.

Najuzbudljivija prva utakmica osmine finala Konferencijske lige odigrana je u Eindhovenu, a PSV i FC Kopenhagen su remizirali u dvoboju s čak osam pogodaka (4-4).

Gosti su vodili 1-0, 3-1 i 4-3, ali doma ipak nisu odnijeli pobjedu. Izdvojimo da je kod domaćina dvostruki strijelac bio Gapko, dok je kod gostiju dva pogotka dao Pep Biel.

Leicester je na domaćem terenu svladao Rennes s 2-0. Vodio je domaćin od 30. minute kada je strijelac bio Albrighton i minimalnih 1-0 je stajalo sve do sudačke nadoknade kada je Iheanacho u 93. zabio za ipak lijepih +2 Leicestera prije uzvrata. U redovima francuskog prvoligaša Rennesa hrvatski nogometaš Lovro Majer je zaigrao od 64. minute.

Domaću pobjedu je upisao i Marseille, ali na uzvrat nosi jedan gol plusa. Pobijedio je Marseille s 2-1 Basel, a oba gola je za domaćina postigao Milik. Nadu Baselu donio je Esposito koji je u 79. minuti postavio konačan rezultat. Cijelu je utakmicu za Marseille odigrao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

Foto: Reuters

Podsjetimo da je u ranijem terminu nizozemski Feyenoord napravio krupni korak prema osam najboljih. U Beogradu je svladao Partizan čak 5-2.

Partizan je dva puta vodio (1-0 i 2-1), no Feyenoord se vraćao u susret, a potom u posljednjih 25 minuta napunio domaću mrežu. Dva gola za Feyenoord je postigao Toornstra, dok su po jedan dodali Dessers, Geertruida i Sinisterra.

Roma je također pobijedila u gostima. S 1-0 je u Arnhemu svladala Vitesse golom Portugalca Sergija Oliveire u nadoknadi prvog poluvremena. Završnicu utakmice Rimljani su odigrali s igračem manje (drugi žuti karton u 78. minuti je zaradio baš strijelac jedinog gola), dok je do 83. minute za Vitesse igrao mladi hrvatski reprezentativac Alois Dominik Oroz.

Uz dva gola Nigerijca Sora te po jedan Olayinke i Traorea praška Slavija je na domaćem terenu pobijedila LASK Linz 4-1, dok je PAOK kao domaćin s 1-0 svladao belgijski Gent. Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak odigrao je posljednjih pet minuta za grčki sastav.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije