Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITNIJI CHELSEA

Liverpool se predaje bez borbe, u Madrid došli s drugom momčadi

Liverpool - Real
Reuters (Ilustracija)
04.11.2014.
u 16:49

U subotu (8. studeni) igraju sa Chelseajem i to im je bitnije.

Liverpoolu je puno važniji subotnji derbi Premier lige protiv Chelseaja na Anfieldu nego gostovanje na Santiago Bernabeuu , jasno je poručio trener Brendan Rodgers i dao do znanja da u Madrid dolazi s kombiniranom momčadi. Kako će to izgledati, vidjet ćemo, ali s obzirom na 0:3 prije dva tjedna, teško da će biti dobro.

Jedan od igrača koji će sigurno odmarati je kapetan Liverpoola Steven Gerrard.

- U Stevenovom slučaju moram gledati što je najbolje za njega i za nas. Ako je igrao protiv Newcastlea, a ne igra protiv Real, vidljivo je što nam je prioritet. Razgovarao sam s njim. Imamo tri velike utakmice u tjedan dana (Newcastle, Real i Chelsea, op.a.). Preuzimam odgovornost za odluke koje donosim - rekao je Rodgers.

Osim Gerrarda Rodgers bi mogao odmarati i Raheema Sterlinga, a sastav bi trebao izgledati ovako: Minoglet, Manquillo, Škrtel, Toure, Moreno, Leiva, Lallana, Can, Allen, Marković, Borini.

>> Real razbio Liverpool, Ronaldo zabio svoj prvi gol na Anfieldu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije