Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELE NA OTOK?

Liverpool pripremio 40 mil. eura za Rakitića, Stoke već na zimu želi Olića

Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
Autori: Matija Majdak, Ante Buškulić
19.12.2013.
u 14:11

U zimskom prijelaznom roku klub bi mogao promijeniti Ivan Rakitić. Za kapetana Seville engleski velikan Liverpool spreman je izdvojiti 40 milijuna eura, piše The Mirror.

Ivica Olić sa sedam je golova najbolji strijelac Wolfsburga ove sezone, a na ljeto 34-godišnjem napadaču ističe ugovor. Ima dosta zainteresiranih, a novi je Stoke City, 13. momčad Premierlige. Žele ga odmah na zimu.

Sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs nije se izjasnio o ponudama niti željama kluba, no ključno je ionako što Olić želi.

A on je nedavno rekao: - Znat ću sve najkasnije do kraja veljače.

U zraku su ponude iz Dubaija i SAD-a.

Liverpool pripremio 40 milijuna eura za Rakitića

U zimskom prijelaznom roku klub bi mogao promijeniti i Ivan Rakitić. Za kapetana Seville engleski velikan Liverpool spreman je izdvojiti 40 milijuna eura, piše The Mirror.

Redsi Raketu vide kao idealnu zamjenu za kapetana Stevena Gerrarda koji će u svibnju sljedeće godine napuniti 34 godine.

- Igrač nikada ne može sa stopostotnom sigurnošću reći da će ostati u nekom klubu. Nogomet je, između ostalog, veliki biznis. U Sevilli sam već tri godine i u tom se vremenu puno toga promijenilo. Jasno je da nas ne zadovoljavaju prosječni rezultati. Ako nema rezultata i trofeja frustracija raste - prenosi Rakitićevu izjavu Mirror.

Komentara 1

CA
canon60
14:23 19.12.2013.

You'll never walk alone forever. Sa Ivanom do vrha!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije